Widget Image
Widget Image
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim
OVER ONS
Wij zijn op missie, de missie om Nederland te bevrijden. Met Train To Freedom helpen wij mensen met specialistische vaardigheden om te gaan freelancen of hun eigen bedrijf op te richten.
Er heerst het beeld dat je als freelancer veel langs de deuren moet om opdrachten binnen te “slepen”, lastige administratie moet doen en onzekerheid hebt. Wij zijn hier om je te laten zien dat dit een misconceptie is en we geven je concrete, praktische handvatten om te zorgen dat klanten jou bellen i.p.v. andersom.
SLUIT JE AAN
We zijn er voor jou
Train To Freedom staat in het teken van haar volgers en daarom horen wij altijd graag waar jij behoefte aan hebt zodat wij hier onze content op af kunnen stemmen. Laat altijd jouw feedback achter bij onze video’s en blogs of laat ons weten wat je vindt via onderstaande knop.
DE MENSEN ACHTER TRAIN TO FREEDOM
Erik van Duijn, oprichter
Ik ben ondernemer en bovenal freelancer. In de afgelopen jaren heb ik stap voor stap ondervonden wat dé manieren zijn om je netwerk op te bouwen en dit zo in te richten dat klanten en bedrijven naar jóu toe komen voor werk.
Hoe weet ik dit? In mijn carriere heb ik meer dan 250 interviews gevoerd, meer dan 100 mensen aan een nieuwe opdracht/werkgever geholpen en meer dan 50 bedrijven intern gezien. Hierdoor weet ik exact hoe jij je het beste in de markt kan positioneren en hoe de markt naar freelancers en bedrijven kijkt.
Waarom doe ik wat ik doe? Ondernemen is zó mooi, het geeft je vrijheid, financiële vrijheid, de vrijheid om je eigen projecten te bepalen, echt te kiezen voor een manier van werken die bij je past. Ondernemen geeft je oneindige mogelijkheden. En de onzekerheid waardoor men vaak twijfelt? Die kan je heel goed afdekken.
Met Train to Freedom geef ik jou de handvatten om jezelf te bevrijden en een beter leven te leiden. Het idee dat ik anderen kan geven wat ik nu zelf heb, daar doe ik het voor.
Bob van Houten, grafisch ontwerper
Vrijheid in de meest creatieve vorm, dat houdt mij draaiende. Of het nou gaat om een fotobewerking, het ontwerpen van een logo of de productie van een promotiefilm. Het maakt allemaal niet uit! Het is onwijs gaaf om je gedachte lekker z'n gang te laten gaan, te duiken in het creatieve proces en uiteindelijk tot iets gaafs te komen!
Al mijn creativiteit zit in mijn eigen freelance onderneming. De touwtjes zelf in handen hebben; spannend maar ook erg fijn. Zelf kunnen bepalen wat je wel en niet doet. En als je dan ook nog eens waardering krijgt voor de producten die je maakt. De reacties van klanten, dat maakt het werkelijk 'priceless'!
Bloggers
Bas Snippert
Startup Coach

Startup coach, stress specialist en daarmee oprichter van Optimize Me. Bas is een tijd actief geweest in verschillende startup accelerators en op missie om high-potentials te helpen hun positieve impact in de wereld te maximaliseren.

Barbera Schouten
Ondernemers Coach

Gespecialiseerd in de coaching van hooggevoelige ondernemers die vanuit kracht en intuitie willen leven, werken en ondernemen. Barbera blogt over hoe je in je kracht en balans kunt ondernemen en leven. Eigenaresse van HSP Ondernemers Coach.

Corina Blankenstijn
Eigenaresse Integraalzorg

Inmiddels 8 jaar zelfstandig en oprichter van een samenwerkingsgroep van 12 zelfstandigen. Corina is gespecialiseerd in terminale zorg en schrijft over jouw propositie, nieuwe wetgeving, smakelijke voorvallen in de wijkroutes en 'zorgen met humor'.

CONTACT
Kom met ons in contact via onderstaande gegevens of stuur direct een bericht via het formulier hiernaast.
Europalaan 40 (Bezoekadres)
3526 KS, Utrecht
+31 6 11917023
erik@traintofreedom.com
Postadres: Lange Smeestraat 17BS, 3511 PS, UTRECHT
KVK: 61673943
BTW: NL065402261B01

Top